ishapersoon.reismee.nl

Back Home

Het is nu een week geleden dat ik weer thuis kwam. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van mijn laatste mooie weken in Nieuw-Zeeland, ook al is het tegelijkertijd wennen hier in Nederland. Maar ik ben ook heel erg blij om weer terug te zijn, en ik denk dat 5 maanden precies een goede periode is geweest. Ik heb echt zo veel kunnen zien, en zoveel dingen meegemaakt. Ik heb uiteindelijk minder gewerkt dan dat ik van te voren gedacht had. Maar ik vind het niet erg, want ik heb daardoor ook heel veel tijd gehad om te reizen. En door al dat reizen heb ik Nieuw-Zeeland echt leren kennen. Ik heb niet alleen genoten van de natuur, maar ook van de ontzettend vriendelijke open mensen. En ik heb natuurlijk ook heel veel mensen van andere landen ontmoet, en daar heb ik zelf ook weer van geleerd. Ik heb deze reis helemaal alleen kunnen doen, met gelukkig vaak de gezelligheid van andere mensen om me heen. Ik heb er een heel goed gevoel over, en ik zal deze geweldige reis nooit meer vergeten!

Thank you for travelling with me J and I hope to see you soon.

Dikke kus Isha

Menno

Op de eerste plaats nog Welkom Thuis.
Ik ben een aantal keren met je mee geweest op reis door Nieuw Zeeland, via deze deze site. Het waren mooie en leuke verslagen. Ik ben zeker benieuwd wat je volgende reis gaat worden en hopelijk kan ik dan ook weer met je mee op rondreis.

Liefs,
Menno.

Yildiz

Hee lieverd,

Het was fijn en super leuk om mee te genieten met je mooie verhalen!! Deed mij altijd erg goed om te lezen. Jij slaat je er altijd wel doorheen. Ook ben ik erg blij dat je weer veilig terug bent! Er komen vast weer genoeg avonturen op je pad om over te schrijven. Ik ben er altijd erg benieuwd naar en ik hoop nog eens samen op reis te gaan:) Love U x Yil